De Grote Kerk als evenementenlocatie

Midden in het hart van het oude centrum van Den Haag vindt u de bijzondere evenementenlocatie de Grote Kerk Den Haag. Dé ultieme historische locatie op loopafstand van het Binnenhof en ministeries. Het eeuwenoude gebouw biedt een luisterrijke omgeving. De leistenen vloer vormt een natuurlijk decor en de hoge gotische ramen bieden een ruime en sfeervolle lichtinval dat herinnert aan vroeger. Met o.a. hijspunten aan het plafond voor verlichting, krachtstroomaansluitingen bij pilaren en modern sanitair zijn de faciliteiten echter helemaal van deze tijd.

Hierdoor zijn de multifunctionele ruimten van de Grote Kerk hét ideale decor voor de meest uiteenlopende evenementen zoals diners, recepties, beurzen, congressen, concerten, tentoonstellingen en overige evenementen. De Kerkzaal en het Hoogkoor zijn vrij van kerkbanken en koorhekken zodat de ruimten geheel naar eigen wens ingericht kunnen worden. Daarbij zijn er twee publiekstoegangen; de hoofdingang onder de Haagse Toren en het Stadsentree aan het Kerkplein.
 

Deze bedrijven gingen u voor
De Grote Kerk heeft de afgelopen jaren de eer gehad diverse klanten te mogen huisvesten. Onderstaand vindt u een selectie van nationale en internationale organisaties, bedrijven en cateraars.

 

 

 

    

 

Wilt u weten wat wij met onze veelzijdige locatie voor u kunnen betekenen?
Vraag direct informatie aan.