Nu en binnenkort

Verhuur

Nieuws

 • 26-04-2014 t/m 07-05-2014

  La Troupe D'Orphée

  OPERA2DAY stelt u voor aan La Troupe d’Orphée, de rondreizende muziekgroep rondom de mooiste, de knapste, de beroemdste en meest goddelijke zanger aller tijden: Orphée. Hoor en zie hoe hij met zijn fantastische zang de wilde dieren weet te temmen en de goden van de onderwereld weet te vervoeren. Ontmoet zijn wonderschone geliefde Euridice. Raak ontroerd door het verhaal van hun liefde en verwonderd door de toverachtige dans en de meesterlijke klanken van Charpentier.

  Lees verder
 • 10-05-2014

  Fabulous Women

  De derde editie van hèt vrouwen event Fabulous Women zal op 10 mei 2014 (de dag voor moederdag) midden in het centrum plaatsvinden, in de Grote Kerk te Den Haag!! Jij bent er toch ook bij?

  Lees verder
 • 11-05-2014

  Miss India the Netherlands

  In mei vindt voor de 19e keer de verkiezing van de Miss India The Netherlands (MITN) plaats in Den Haag. Tijdens dit spectaculaire Nederlands-Indiaas evenement, met internationale allure, wordt bekend gemaakt welk van de 15 Nederlandse dames met Indiase roots gekroond zal worden tot Miss India The Netherlands 2013-2014. De winnares ontvangt de eer ons land te mogen vertegenwoordigen tijdens de grote finale van de Miss India Worldwide verkiezing in Nieuw-Zeeland.

  Lees verder

personeelsfeest

Dansen of borrelen tussen de pilaren? Het intieme Hoogkoor biedt hét decor voor uw personeelsfeest of receptie.

 

Luisterrijke omgeving

De leistenen zerkenvloer en de hoge gotische ramen, met bijzondere speling van het licht , vormen een sfeervolle achtergrond voor uw tentoonstelling. Wij helpen u graag op weg met uw expositie in het landmark van de Hofstad. 

Historische locatie

De missie van de Stichting Grote Kerk is om dit monumentaal erfgoed in goede staat te onderhouden en een zinvolle bestemming te geven. Met uw evenement draagt u bij aan de instandhouding van dit Rijksmonument.

 

 • 04-04-2014

  The Hague Best

  Zaterdagavond vond in Den Haag de tweede editie van ‘The Hague Best’ plaats. Onder het genot van luxe drinks & bites werd de nieuwe voorjaarscollectie van de Skihut, Oger en Oger Donna op de catwalk getoond.

  Lees verder
 • 04-04-2014

  Bruisende 'troupe' in Den Haag!

  OPERA2DAY organiseert zeven operavoorstellingen in de Grote Kerk van 26 april (Koningsdag!) tot en met 7 mei 2014. Wees erbij en koop nu kaarten!

  Lees verder