Nu en binnenkort

Verhuur

Nieuws

 • 22-08-2015 t/m 29-08-2015

  Internationaal Orgelfestival

  Het Internationaal Orgelfestival, dat jaarlijks in de Grote Kerk wordt georganiseerd, vindt dit jaar plaats van 22 t/m 29 augustus met een serie van 5 concerten. Vermaarde binnen- en buitenlandse organisten zullen het onvolprezen Metzler-orgel in al zijn klankpracht laten klinken.

  Lees verder
 • 05-09-2015

  Museumnacht: Volkspaleis 2015

  ‘De mens is ongetwijfeld het enig schepsel dat weet dat hij gaat sterven’. Het besef dat onze dagen zijn geteld en het verstrijken van de tijd onvermijdelijk is vormt de kern van het Volkspaleis 2015.

  Lees verder
 • 06-09-2015

  City Life Church Jubileum viering

  Op 6 september viert City Life Church Den Haag haar 20-jarig bestaan in de Grote Kerk, met o.a. dans, theater, live-muziek, film en een leuk kinderprogramma.

  Lees verder


 

Recepties

Uw gasten ontvangen voor een feestelijke gelegenheid zoals een jubileum, het nieuwe jaar of een afscheid kan in de Grote Kerk.

 

RECEPTIES

personeelsfeest

Dansen of borrelen tussen de pilaren? Het intieme Hoogkoor biedt hét decor voor uw personeelsfeest of receptie.

 

Luisterrijke omgeving

De leistenen zerkenvloer en de hoge gotische ramen, met bijzondere speling van het licht , vormen een sfeervolle achtergrond voor uw tentoonstelling. Wij helpen u graag op weg met uw expositie in het landmark van de Hofstad. 

 • 22-07-2015

  Rondleiding Grote Kerk

  Altijd al meer willen weten over de preekstoel, één van de monumenten of de gebrandschilderde ramen? Iedere zaterdag verzorgt Jacob Korf een rondleiding in de Grote Kerk. De tour begint om 14.00 uur en duurt een half uur. U bent van harte welkom!

  Lees verder
 • 31-03-2015

  Grote Kerk zoekt vrijwilligers

  Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor de Grote Kerk. Onze vrijwilligers vallen onder de Vrienden van de Stichting Grote Kerk (SGK) en maken deel uit van een enthousiast team... lees verder

  Lees verder