Nu en binnenkort

Verhuur

Nieuws

 • 29-09-2016 t/m 02-10-2016

  Kunstbeurs Selections The Hague

  Van 29 september tot en met 2 oktober 2016 vindt de tweede editie plaats van de antiek & klassieke kunstbeurs Selections The Hague in de Grote Kerk.

  Lees verder
 • 19-12-2016

  THE MESSIAH - G.F. Händel

  Het mooiste Kerstoratorium in de schitterende akoestiek van de Grote Kerk Den Haag. Met onder meer The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands, Olga Zinovieva (sopraan) en dirigent Pieter Jan Leusink.

  Lees verder


 

Recepties

Uw gasten ontvangen voor een feestelijke gelegenheid zoals een jubileum, het nieuwe jaar of een afscheid kan in de Grote Kerk.

 

RECEPTIES

personeelsfeest

Dansen of borrelen tussen de pilaren? Het intieme Hoogkoor biedt hét decor voor uw personeelsfeest of receptie.

 

Luisterrijke omgeving

De leistenen zerkenvloer en de hoge gotische ramen, met bijzondere speling van het licht , vormen een sfeervolle achtergrond voor uw tentoonstelling. Wij helpen u graag op weg met uw expositie in het landmark van de Hofstad. 

 • 01-07-2016

  Rondleiding op zaterdagen

  Iedere zaterdag is er om 14.00 uur een rondleiding door de Grote Kerk! Heeft u altijd al meer willen weten over de preekstoel, één van de monumenten of de gebrandschilderde ramen?

  Lees verder
 • 17-06-2016

  Nieuwe melodieën carillon

  Na een maandenlange renovatie klinkt het carillon weer! De historische speeltrommel in de toren van de Grote Kerk laat van mei t/m september nieuwe melodieën horen.

  Lees verder
 • Grote Kerk Den Haag's avatar Grote Kerk Den Haag @GKDH 21-09-2016 Vanmiddag rechtstreeks op TV de huldiging van de Paralympische sporters in de Grote Kerk! Vanaf 13.25 uur een... https://t.co/qYd937yvCM favorite retweet reply
 • Grote Kerk Den Haag's avatar Grote Kerk Den Haag @GKDH 20-09-2016 Het was weer een bijzondere Prinsjesdagviering deze ochtend in de Grote Kerk! De viering is de grootste... https://t.co/1q9xnjPsad favorite retweet reply
 • Grote Kerk Den Haag's avatar Grote Kerk Den Haag @GKDH 14-09-2016 Vandaag en morgen nog te bewonderen in de Grote Kerk: De foto tentoonstelling PRINSJESFOTO 2016! De kerk is... https://t.co/ZTbrzttZQr favorite retweet reply
 • Grote Kerk Den Haag's avatar Grote Kerk Den Haag @GKDH 12-09-2016 De Prinsjesfoto tentoonstelling doet de Grote Kerk aan! De foto's schetsen een beeld van belangrijke, bijzondere,... https://t.co/AkzwWJKg3b favorite retweet reply