Nu en binnenkort

Verhuur

Nieuws

 • 14-05-2016 t/m 24-09-2016

  Openstelling Grote Kerk

  De Grote Kerk is vanaf medio mei weer open voor het publiek. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen naar de vele monumenten in het gebouw, zoals de 15e eeuwse wapenborden in de Kerkzaal of het imposante monument van Admiraal Jacob van Wassenaer Obdam.

  Lees verder
 • 29-09-2016 t/m 02-10-2016

  Kunstbeurs Selections The Hague

  Van 29 september tot en met 2 oktober 2016 vindt de tweede editie plaats van de antiek & klassieke kunstbeurs Selections The Hague in de Grote Kerk.

  Lees verder


 

Recepties

Uw gasten ontvangen voor een feestelijke gelegenheid zoals een jubileum, het nieuwe jaar of een afscheid kan in de Grote Kerk.

 

RECEPTIES

personeelsfeest

Dansen of borrelen tussen de pilaren? Het intieme Hoogkoor biedt hét decor voor uw personeelsfeest of receptie.

 

Luisterrijke omgeving

De leistenen zerkenvloer en de hoge gotische ramen, met bijzondere speling van het licht , vormen een sfeervolle achtergrond voor uw tentoonstelling. Wij helpen u graag op weg met uw expositie in het landmark van de Hofstad. 

 • 01-07-2016

  Rondleiding op zaterdagen

  Iedere zaterdag is er om 14.00 uur een rondleiding door de Grote Kerk! Heeft u altijd al meer willen weten over de preekstoel, één van de monumenten of de gebrandschilderde ramen?

  Lees verder
 • 17-06-2016

  Nieuwe melodie├źn carillon

  Na een maandenlange renovatie klinkt het carillon weer! De historische speeltrommel in de toren van de Grote Kerk laat van mei t/m september nieuwe melodieën horen.

  Lees verder
 • Grote Kerk Den Haag's avatar Grote Kerk Den Haag @GKDH 23-08-2016 Vanavond start het Internationaal Orgelfestival en de Grote Kerk is er klaar voor! Pieter van Dijk, organist van... https://t.co/b3Z3cJNgPr favorite retweet reply
 • Grote Kerk Den Haag's avatar Grote Kerk Den Haag @GKDH 19-08-2016 Hoe ziet jouw lunch er uit vandaag? De jonge talentvolle organist Leendert Verduijn serveert vandaag muzikale... https://t.co/njDCEzFxYN favorite retweet reply
 • Grote Kerk Den Haag's avatar Grote Kerk Den Haag @GKDH 17-08-2016 Een zwevende bruidstaart afgelopen weekend in de Van Assendelftkapel! Een bijzonder decor voor een bruidsfeest,... https://t.co/c1XwcqAHf6 favorite retweet reply
 • Grote Kerk Den Haag's avatar Grote Kerk Den Haag @GKDH 12-08-2016 Vandaag weer een drukbezocht lunchconcert in de Grote Kerk! Ben van Oosten kondigt hier de Duitse organiste... https://t.co/cTFzepDaBL favorite retweet reply