Nu en binnenkort

Verhuur

Nieuws

 • 03-04-2015

  J.S. Bach Matthäus Passion

  Wilt u Bachs Matthaus Passion echt beleven en ervaren wat een 'live' uitvoering met een mens kan doen? Komt u dan, op Goede Vrijdag, luisteren naar Matthaus Passion onder leiding van dirigent Pieter Jan Leusink in de Grote Kerk te Den Haag.

  Lees verder
 • 04-04-2015 t/m 05-04-2015

  Nacht van de Hoop: Thuistocht

  In de nacht vóór Pasen organiseren StekJong en het Haags Studentenpastoraat de zesde editie van de Nacht van de Hoop. Samen met jonge kunstenaars, artiesten én jou willen we inspiratie laten ontstaan tussen mensen in de stad. Door een nacht lang te waken, verhalen te delen, stil te zijn en samen te bouwen aan een nieuw begin, hoe en waar dan ook. Het thema van de Nacht is ‘thuistocht’.

  Lees verder
 • 14-05-2015 t/m 17-05-2015

  Nationale Art Deco & Design Beurs

  De Nationale Art Deco & Design Beurs is dé publieksbeurs en unieke ontmoetingsplaats voor kunstliefhebbers voor toegepaste kunst en design uit de periode 1880-1980.

   

  Lees verder


 

Recepties

Uw gasten ontvangen voor een feestelijke gelegenheid zoals een jubileum, het nieuwe jaar of een afscheid kan in de Grote Kerk.

 

RECEPTIES

personeelsfeest

Dansen of borrelen tussen de pilaren? Het intieme Hoogkoor biedt hét decor voor uw personeelsfeest of receptie.

 

Luisterrijke omgeving

De leistenen zerkenvloer en de hoge gotische ramen, met bijzondere speling van het licht , vormen een sfeervolle achtergrond voor uw tentoonstelling. Wij helpen u graag op weg met uw expositie in het landmark van de Hofstad. 

 • 02-02-2015

  VvE beurs Haaglanden wederom in Grote Kerk

  Na het herhalende succes van de voorgaande edities vindt de VvE beurs Haaglanden dit jaar voor de vijfde keer plaats in de Grote Kerk in Den Haag op donderdag 19 maart aanstaande.

  Lees verder
 • 20-01-2015

  Nieuwe melodieën Haagse Toren

  De historische speeltrommel in de toren van de Grote Kerk laat per 16 januari nieuwe melodieën horen.

  Lees verder