Nu en binnenkort

Verhuur

Nieuws

 • 08-12-2016

  Uitvoering Ultimate Bach

  Studenten van het Koninklijk Conservatorium en The Juilliard School New York voor het eerst samen in Bachs Hohe Messe o.l.v. Ton Koopman.

  Lees verder
 • 18-12-2016

  Kerstconcert Herman van Veen

  Herman van Veen komt naar de Grote Kerk op 18 december voor een kerstconcert. Decemberliedjes met Jannemien Cnossen, Gaëtane Bouchez, Saskia Egtberts, Susanne Rosmolen, Kees Dijkstra & Edith Leerkes.

  Lees verder
 • 19-12-2016

  THE MESSIAH - G.F. Händel

  Het mooiste Kerstoratorium in de schitterende akoestiek van de Grote Kerk Den Haag. Met onder meer The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands, Olga Zinovieva (sopraan) en dirigent Pieter Jan Leusink.

  Lees verder


 

Recepties

Uw gasten ontvangen voor een feestelijke gelegenheid zoals een jubileum, het nieuwe jaar of een afscheid kan in de Grote Kerk.

 

RECEPTIES

personeelsfeest

Dansen of borrelen tussen de pilaren? Het intieme Hoogkoor biedt hét decor voor uw personeelsfeest of receptie.

 

Luisterrijke omgeving

De leistenen zerkenvloer en de hoge gotische ramen, met bijzondere speling van het licht , vormen een sfeervolle achtergrond voor uw tentoonstelling. Wij helpen u graag op weg met uw expositie in het landmark van de Hofstad. 

 • 25-10-2016

  Nieuwe melodieën carillon

  Tot medio januari 2017 speelt het carillon van de Grote Kerk de volgende melodieën:

  Lees verder
 • 10-10-2016

  Grote Kerk open in de herfstvakantie

  De Grote Kerk is van 15 t/m 23 oktober dagelijks geopend voor het publiek. Iedereen is van harte welkom om het gebouw te komen bezichtigen.

  Lees verder
 • Grote Kerk Den Haag's avatar Grote Kerk Den Haag @GKDH 05-12-2016 Het is als een advent kalender: Elke dag zit er een chocolaatje in de Grote Kerk! Met traditiegetrouw veel... https://t.co/XtwLkQytz8 favorite retweet reply
 • Grote Kerk Den Haag's avatar Grote Kerk Den Haag @GKDH 25-11-2016 Een bijzondere samenwerking van het Koninklijk Conservatorium en The Juilliard School New York! Donderdag 8... https://t.co/9Cntgqot9m favorite retweet reply
 • Grote Kerk Den Haag's avatar Grote Kerk Den Haag @GKDH 11-11-2016 Het Whisky Festival is van start gegaan! Buiten vermaakt een doedelzakspeler in originele Schotse kleding de... https://t.co/k2sycTAgXf favorite retweet reply
 • Grote Kerk Den Haag's avatar Grote Kerk Den Haag @GKDH 09-11-2016 De meest iconische evenementenlocatie van Den Haag ontwaakt voor de opbouw van het International Whisky Festival.... https://t.co/XoL4UbqPN1 favorite retweet reply