Nu en binnenkort

Verhuur

Nieuws

 • 11-03-2015

  Maand van de Francofonie

  In het kader van de “maand van de Francofonie” organiseren de ambassades van de Franstalige landen, de Alliance Française in Den Haag en het Institut français van Nederlands een RONDETAFELGESPREK over het thema “de Francofonie: een ruimte voor handel en ontwikkelingssamenwerking”.

  Lees verder
 • 19-03-2015

  VvE Beurs Haaglanden

  Op donderdag 19 maart 2015 vindt voor het vijfde jaar op rij de VvE Beurs Haaglanden plaats in de Grote Kerk Den Haag . De VvE Beurs Haaglanden is de onafhankelijke informatiebeurs waar VvE-Beheerders en VvE-vertegenwoordigers diverse onderhoudsbedrijven en andere dienstverleners elkaar kunnen ontmoeten.

  Lees verder
 • 21-03-2015

  Matthäus Passion

  Een prachtige vertolking van de Matthäus Passion door KZV Excelsior in de Grote Kerk te Den Haag.

  Lees verder


 

Recepties

Uw gasten ontvangen voor een feestelijke gelegenheid zoals een jubileum, het nieuwe jaar of een afscheid kan in de Grote Kerk.

 

RECEPTIES

personeelsfeest

Dansen of borrelen tussen de pilaren? Het intieme Hoogkoor biedt hét decor voor uw personeelsfeest of receptie.

 

Luisterrijke omgeving

De leistenen zerkenvloer en de hoge gotische ramen, met bijzondere speling van het licht , vormen een sfeervolle achtergrond voor uw tentoonstelling. Wij helpen u graag op weg met uw expositie in het landmark van de Hofstad. 

 • 02-02-2015

  VvE beurs Haaglanden wederom in Grote Kerk

  Na het herhalende succes van de voorgaande edities vindt de VvE beurs Haaglanden dit jaar voor de vijfde keer plaats in de Grote Kerk in Den Haag op donderdag 19 maart aanstaande.

  Lees verder
 • 20-01-2015

  Nieuwe melodieën Haagse Toren

  De historische speeltrommel in de toren van de Grote Kerk laat per 16 januari nieuwe melodieën horen.

  Lees verder