Nu en binnenkort

Verhuur

Nieuws

 • 28-09-2014

  Weddingfair

  Een spetterende dag waar aanstaande bruidsparen zich een hele dag vrijblijvend kunnen laten informeren bij een groot aantal verschillende bedrijven die keuzes mogelijk maken voor elk beschikbaar budget.

  Lees verder
 • 05-10-2014

  Ontmoetingszondag van de Protestantse Kerk

  Religie ligt op straat… Maar ik kan niet meer zo goed bukken, op zondag 5 oktober pakken we het weer op, op de ontmoetingszondag van de Protestantse Gemeente te ’s-Gravenhage met een kinderprogramma, muziek, verhalen ontmoetingen en nog veel meer.

  Lees verder
 • 12-10-2014

  Lustrum Corda Vocale: Een Noorse Beleving

  Een Noorse markt waar u de cultuur van het land kan proeven, met om 14:30 een Noors concert: Orkestsuite van Grieg door het Promenade Orkest, gevolgd door deel 3 van de Olav Tryggvason met solisten en koor.

  Lees verder


 

Recepties

Uw gasten ontvangen voor een feestelijke gelegenheid zoals een jubileum, het nieuwe jaar of een afscheid kan in de Grote Kerk.

 

RECEPTIES

personeelsfeest

Dansen of borrelen tussen de pilaren? Het intieme Hoogkoor biedt hét decor voor uw personeelsfeest of receptie.

 

Luisterrijke omgeving

De leistenen zerkenvloer en de hoge gotische ramen, met bijzondere speling van het licht , vormen een sfeervolle achtergrond voor uw tentoonstelling. Wij helpen u graag op weg met uw expositie in het landmark van de Hofstad. 

 • 23-07-2014

  Zomeropenstelling 2014

  Vanaf 16 juli tot en met 20 augustus is het mogelijk om tussen 11.00 en 17.00 uur de Grote Kerk van binnen te bezichtigen. Elke woensdag tot en met zondag staan de deuren open. De toegang is gratis.

   

   

  Lees verder
 • 04-06-2014

  omleiding Den Haag

  Er is een omleiding richting de Grote Kerk ingesteld omdat de Mauritskade voor langere periode is afgesloten.

  Lees verder