Nu en binnenkort

Verhuur

Nieuws

 • 18-12-2015

  Kerstconcert Residentie Bachkoor

  Tijdens het traditionele kerstconcert zingt het Residentie Bachkoor twee absolute hoogtepunten uit de barokke en klassieke koormuziek: het verrukkelijke Magnificat in D-groot (BWV 243) van J.S. Bach en de Mis in c-klein (KV 427) van W.A. Mozart. Bijzonder toepasselijke muziek aan de vooravond van het kerstfeest.

  Lees verder
 • 20-12-2015

  Kerstconcert (avond) met Cor Bakker & Louis van Dijk

  Geniet in december van een onvergetelijk kerstconcert met meesterpianisten Louis van Dijk en Cor Bakker en het unieke barok geluid van The Bach Choir of the Netherlands. Dirigent Pieter Jan Leusink heeft een indrukwekkend programma samengesteld dat garant staat voor de ultieme muzikale kerstbeleving!

  Lees verder
 • 20-12-2015

  Middagconcert: Händels Messiah

  The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands onder leiding van Pieter Jan Leusink brengt de Grote Kerk van Den Haag terug in de tijd van Händel.

  Lees verder


 

Recepties

Uw gasten ontvangen voor een feestelijke gelegenheid zoals een jubileum, het nieuwe jaar of een afscheid kan in de Grote Kerk.

 

RECEPTIES

personeelsfeest

Dansen of borrelen tussen de pilaren? Het intieme Hoogkoor biedt hét decor voor uw personeelsfeest of receptie.

 

Luisterrijke omgeving

De leistenen zerkenvloer en de hoge gotische ramen, met bijzondere speling van het licht , vormen een sfeervolle achtergrond voor uw tentoonstelling. Wij helpen u graag op weg met uw expositie in het landmark van de Hofstad. 

 • 27-10-2015

  Prachtige concert

  Het was wederom een prachtig concert afgelopen zaterdag in de Grote Kerk. Pieter Jan Leusink bracht samen met The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands en Jan Vayne een adembenemend stuk ten gehore met bekende composities van Vivaldi, Puccini, Mozart, en Händel.

  Lees verder
 • 19-10-2015

  Kerst of nieuwjaarsfeest? In de Grote Kerk natuurlijk!

  Een iconische locatie voor uw Kerst- of Nieuwjaarsfeest? De Grote Kerk in Den Haag ligt midden in het centrum en biedt ruimte!

  Lees verder
 • Grote Kerk Den Haag's avatar Grote Kerk Den Haag @GKDH 27-11-2015 Mis 'm niet: Vanaf 19.00 uur vanavond het 7-jarig jublileum van de Vrijdagborrel in de Grote Kerk! Kaarten aan de... https://t.co/B5URVMlRIY favorite retweet reply
 • Grote Kerk Den Haag's avatar Grote Kerk Den Haag @GKDH 18-11-2015 Vandaag in de Grote Kerk de Verkiezing Beste Binnenstad 2015 – 2017. Wie neemt de titel over van de huidige beste... https://t.co/Slh6Y8F2cU favorite retweet reply
 • Grote Kerk Den Haag's avatar Grote Kerk Den Haag @GKDH 13-11-2015 Volg de Whisky Trail in de Grote Kerk! Vanaf vandaag 3 dagen lang het International Whisky Festival. Alle sessies... https://t.co/Y5ML6bmN1C favorite retweet reply
 • Grote Kerk Den Haag's avatar Grote Kerk Den Haag @GKDH 10-11-2015 Vanaf vrijdag 13 november drie dagen lang het International Whisky Festival in de Grote Kerk! Maar liefst 41... https://t.co/fTLAk3ZAcJ favorite retweet reply