Nu en binnenkort

Verhuur

Nieuws

 • 01-06-2015 t/m 20-08-2015

  Zomeropenstelling

  De Grote Kerk wordt van 19 mei tot 21 augustus opengesteld voor het publiek. De kerk is vrij toegankelijk. Iedere zaterdagmiddag is er een orgelbespeling te beluisteren.

  Lees verder
 • 04-07-2015

  Duo-concert Aart Bergwerff en Ben van Oosten

  Dit jaar vieren Aart Bergwerff en Ben van Oosten hun 25-jarig jubileum als organist van resp. de Evangelisch-Lutherse Kerk en de Grote Kerk in Den Haag.

  Lees verder
 • 15-08-2015

  De Kom-in-de-(orgel)kas(t)-dag

  Tijdens de 'Kom-in-de-(orgel)kas(t)-dag' verzorgt organist Ben van Oosten onder meer rondleidingen, een workshop en demonstraties. Hij neemt deelnemers mee 'in de kast' van het grote orgel in de Grote Kerk.

   

  Lees verder


 

Recepties

Uw gasten ontvangen voor een feestelijke gelegenheid zoals een jubileum, het nieuwe jaar of een afscheid kan in de Grote Kerk.

 

RECEPTIES

personeelsfeest

Dansen of borrelen tussen de pilaren? Het intieme Hoogkoor biedt hét decor voor uw personeelsfeest of receptie.

 

Luisterrijke omgeving

De leistenen zerkenvloer en de hoge gotische ramen, met bijzondere speling van het licht , vormen een sfeervolle achtergrond voor uw tentoonstelling. Wij helpen u graag op weg met uw expositie in het landmark van de Hofstad. 

 • 17-06-2015

  Orgel concerten op zaterdag

  Tijdens de openstelling vindt iedere zaterdag een orgelconcert plaats in de Grote Kerk! Het eerstvolgende concert is zaterdag 20 juni om 14.30 uur. Dan speelt Gerard Verweij met onder meer stukken van J.S. Bach. De toegang is gratis.

   

  Lees verder
 • 31-03-2015

  Grote Kerk zoekt vrijwilligers

  Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor de Grote Kerk. Onze vrijwilligers vallen onder de Vrienden van de Stichting Grote Kerk (SGK) en maken deel uit van een enthousiast team... lees verder

  Lees verder