50 Plus Lifestyle Beurs Haaglanden

vrijdag 6 oktober 2017 t/m zaterdag 7 oktober 2017

RTR Events organiseert dit jaar een tweedaagse 50 Plus Lifestyle Beurs op 6 en 7 oktober in Den Haag van 10:00 tot 17:00. Van gezond slapen, het creëren van een fitte lifestyle tot de laatste trends op het gebied van mobiliteit.

Dit is nog maar een greep uit de unieke samenstelling van exposanten uit de diverse branches die aanwezig zullen zijn. Naast de diversiteit aan standhouders is er een doorlopend programma van workshops en presentaties. Een dag vol informatie, amusement, lifestyle en culinaire verrassingen. Twijfelt u welke elektrische fiets het beste voor u is, uitleg krijgen over de mogelijkheden en voordelen van online bankieren en winkelen, of de ultieme vakantie boeken? De 50Plus Lifestyle Beurs Haaglanden biedt een unieke samenstelling van exposanten uit diverse branches en is daarom de ideale gelegenheid om op een gezellige en laagdrempelige manier informatie te vergaren in het centrum van Den Haag.

Mis het niet en bestel vooraf alvast uw GRATIS toegangsbewijs t.w.v. €7,50,- via de website www.50pluslifestylebeurshaaglanden.nl

Terug naar overzicht